Onze drijfveer en achtergrond

Dankzij onze leeftijd hebben wij samen meerdere jaren ervaring in de boomkwekerij, en zijn we opgegroeid in een digitaal tijdperk. We hebben beide een passie voor het vakmanschap in de boomkwekerij, en zijn vooral zeer geïnteresseerd in digitale ontwikkelingen (mogelijkheden) die we de komende periode kunnen verwachten.

Wij zien het dan ook als onze missie om de boomkwekerijsector (digitale) oplossingen te bieden die enerzijds de sector in staat stelt concurrerend te blijven en anderzijds de belangen van boomkwekerijbedrijven als uitgangspunt neemt voor meer commerciële waardecreatie.

De huidige versie van Florader is voor ons de start van een lang ontwikkelingstraject. Wij zien het als onze taak digitale ontwikkelingen te signaleren en deze te vertalen in relevante oplossingen en tools voor boomkwekerijbedrijven. Alles met het doel om processen en handelingen efficiënter te maken en het vakmanschap van de sector beter te presenteren.

Onafhankelijk
Twee young professionals die het ervaren als een hobby, en benaderen als het meest innovatieve product voor de boomkwekerijsector. Niet afhankelijk van externe softwareleveranciers, maar volledig volgens eigen standaarden. Door onafhankelijk te zijn kunnen we het platform blijven ontwikkelen waarbij u de hoogste prioriteit heeft. Onze koers wordt niet door externen bepaald maar door uw en onze ideeën die we samen vormgeven.

De personen achter Florader: Sander Stam & Arend den Hartog